Ydelser

Profesionelt og fair salgsarbejde

Kronborg Marine Bådsalg har mere end 20 års erfaring omkring salgsformidling af lystfartøjer og udfører et professionelt og sikker kommissions/salgsarbejde med både sælger og købers interesse for øje.
Vi har haft ekstra travlt i 2020 og har solgt mange både i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland m.m.
Vi søger gode og velholdte kommissionsbåde til denne næste sæson 2021, vi har erfaret at bådenes stand og vedligeholdelse fremmer købere interesse, så lad os hjælpe med at sælge din båd
...

Salg af brugte både

Vi har et bredt udvalg af brugte både, sejlbåde / motorbåde / motorsejlere. Hold øje med vores hjemmeside, vi opdaterer dagligt siden med nyheder, billeder og ændringer.
Vi havde ekstra travlt i 2020 og solgte mange både i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland m.m.
Vi søger nu gode og velholdte kommissionsbåde til næste sæson 2022.
Vi har erfaret at bådenes stand og vedligeholdelse fremmer køberer interesse, så lad os hjælpe med at sælge din båd, vi har måske en køber.

Vurdering

Vi kommer ud og foretager en vurdering og drøfter en fordelagtig salgsaftale, som både du og vi kan være tilfredse med, herefter fastsætter vi en realistisk pris på båden.

Fotografering

Ønsker du at indgå aftale omkring salg af din brugte båd, vil vi fotografere båden inde- og udefra til brug i vores salgsmateriale.

Annoncering og Markedsføring

Annoncering og Markedsføring på internettet på anerkendte nationale og internationale bådsites, samt blive vist på vores meget besøgte hjemmeside kronborgmarine.dk, DBA, Scanboat, Bådmagasinet / Boat-Index og diverse søgemaskiner ind og udland.

Salgsmateriale

Salgsmaterialet vil blive hængt op i vores udstillingsvinduer på Nordhavnsvej 5, båden vil blive fremvist og opstilling blive sendt til potentielle købere.

Bådmesser

Kronborg Marine Bådsalg deltager på bådmesser i Fredericia hallerne, samt på de flydende bådmesser i Danmark og syd sverige, hvor salgsmateriale af din båd vil blive set af mange besøgende.

Børsen Gazellepris 2007
Børsen Gazellepris 2021

Forsikring

Vi kan bestille et skræddersyet forsikringstilbud på din båd.