Ydelser

Profesionelt og fair salgsarbejde

Kronborg Marine Bådsalg har mere end 20 års erfaring omkring salgsformidling af lystfartøjer og udfører et professionelt og sikker kommissions/salgsarbejde
med både sælger og købers interesse for øje.
Børsen Gazellepris 2007
Børsen Gazellepris 2021

Salg af brugte både

Vi har et bredt udvalg af brugte både, sejlbåde / motorbåde / motorsejlere. Hold øje med vores hjemmeside, vi opdaterer dagligt siden med nyheder, billeder og ændringer.

Vurdering

Vi kommer ud til båden, foretager en vurdering og drøfter en fordelagtig salgsaftale, som både du og vi kan være tilfredse med, herefter fastsætter vi en realistisk pris på båden.

Fotografering

Ønsker du at indgå aftale omkring salg af din brugte båd, vil vi fotografere båden inde- og udefra til brug i vores salgsmateriale.
VI råder gerne sælges til at gøre båden salgsklar inden fotografering.

Markedsføring og Annoncering

Markedsføring og Annoncering på internettet på anerkendte nationale og internationale bådplatforme, samt blive vist på vores meget besøgte hjemmeside kronborgmarine.dk, DBA, Scanboat,
Bådmagasinet / Boat-Index og diverse søgemaskiner ind og udland.

Salgsmateriale

Salgsmaterialet vil blive hængt op i vores salgsvinduer på Nordhavnsvej 5, båden vil blive fremvist og opstilling blive sendt til potentielle købere hvis dette ønskes.

Bådmesser

Kronborg Marine Bådsalg deltager på flydende bådmesser i Danmark og syd Sverige, hvor salgsmateriale af din båd vil blive set af mange besøgende.

Forsikring

Vi kan hjælpe med at bestille et skræddersyet forsikringstilbud på din båd.