Albin Ballad byggenr. 377

Albin Ballad er kendt for sine sejlegenskaber og stabilitet, det er en populær familie – kapsejlads og langdistance sejlbåd. Rummelig indretning med hyggelig salon, pantry, navigationsstation
og med et toiletrum fremme..

Båden kan besigtiges i Helsingør efter aftale.

Aquador 28 HT

Netop nedsat med 73.000,-

Særdeles smuk og velholdt Aquador 28 HT er til salg og kan besigtiges i Vedbæk efter aftale. Er ved at blive poleret og bundmalet, så den er klar til 2024. Kommer i vandet d. 8 april.

 

 

 

 

 

 

 

Bavaria 32

Denne båd er solgt.

Bavaria 32 Cruiser er en teknisk fin sejlbåd, med mange gode detaljer. Båden ligger i Helsingør og kan besigtiges efter aftale.

Billederne er fra 27.06.

Bavaria 33 Cruiser

Denne båd er solgt

Bavaria 33 er en af de populære fra Bavaria Værft, gode sejlegenskaber kombineret med en dejlig lys salon med mange vinduer og skylight.
Der er 4 faste sovepladser med mulighed for ekstra opredning til 2 voksne, navigationsplads, dobbeltkøje i  forkabine, køjepladser i agtersidekabine BB, toiletrum agter SB.

Kan besigtiges efter aftale i Helsingør Nordhavn.
1. nov. Båden er kommet på land og kan nu også ses i bunden.

Bianca 36 Sparksman & Stephen.

Denne båd er solgt

Extremt velholdt og velplejet.

Denne danskbyggede klasikker, designet af Sparksman & Stephens, er blevet passet og plejet, så den idag fremstår som en meget smuk og velholdt båd. Båden er tryg i alt slags vejr, med en kraftig rig, og meget stabile sejlegenskaber. Om læ er der hyggeligt med to køjer i stævnen, stor og velindrettet sofa/salonområde med masser af siddepladser. Gode arbejdeforhold i kabyssen, og en god stikkøje i bagbord. Der er også et toiletrum med vask. Fribordet er blevet vandslebet op poleret i 2023, og står meget meget flot. Teakdækket er blevet algebehandlet og gennemgået i 2023 og står, som man kan se på billederne rigtigt flot. Motoren er fra 1994. Billederne taler for sig selv. Båden står på land i Hundested

Campion 245 Victoria

NY PRIS !
Rummelig og velsejlende familie motorbåd i god kvalitet med god plads om læ og stort cockpit med fuld kaleche. Dobbelt køje ( 4 sovepladser ialt )separat toiletrum.
Pantry sektion og sofa med bord.
Motor fra 2011, har ikke sejlet meget.

Båden besigtiges i Helsingør efter aftale.

Coronet 26 Family

Virkelig velholdt Coronet 26 Family med ombytningsmotor fra 2020, kun 20 motortimer. Der oser af hygge på det meget indbydende agterdæk, og skulle vejret blive lidt fugtigt, kan man trække ind i den indbydende salon, men køkken i bagbord side, og en meget hygelig forkahyt med 2 gode sovepladser.

Denne super hyggelige cruiser,  ligger i Helsingør Nordhavn og kan besigtiges efter aftale.

Coronet De Luxe 24 Cabin

Vi har netop lige denne fine Coronet De Luxe 24 Cabin med bovpropel og særdeles meget lækkert udstyr, ned i pris.

Hyggeligt indrettet, og med masser af atmosfære og original Coronet-stil
Se den omfangsrige udstyrslist og de forbedringer som er lavet på båden.
Båden står på land og kan besigtiges efter aftale..

Coronet Elvstrøm 38

NY PRIS !
Særdeles flot og veludrustet dansk klassisk sejlbåd med kutterig og agterkahyt. Tegnet af den kendte Jan Kjærulff.
Båden ligger i Gilleleje og kan besigtiges efter aftale.

Hallberg Rassy 352

Denne båd er solgt.

Hallberg Rassy 352 Skandinavien båd no HR533.
Denne fantastiske top kvalitets sejlbåd er altid blevet passet og plejet.
Sejlbåden er kun blevet brugt til privat brug.
Hallberg Rassy 352 er en meget populær sejlbåde, som er bygget på det kendte svenske båd bygger værft.
Hallberg Rassy 352 har et dejlig indretning med masser af plads, lige meget hvor du er om bord.
Derudover tilbyder båden helt fantastisk gode og trygge sejlegenskaber.
Denne båd har en udstyrsliste som gør at den er klar til langturssejlads eller man kan vælge den som ” bobåd “for billige penge.
Den har en super god Volvo Penta Turbo motor Diesel ombord som altid køre pålideligt.
Den ligger i Hornbæk hvis du vil ombord og opleve den.

 

Hanse 400e, med havneplads i Gilleleje

Hvis man vil have en sejlbåd, som sejler virkeligt godt, har masser af plads, og ser virkeligt godt ud, så er har vi fået denne velholdte Hanse 400e til salg. Der er mulighed for at overtage bådpladsen i Gilleleje også. Båden har stået i opvarmet hal på værft på Orøst i Sverige for at få lavet fuld bundbehandlet med VC17, poleret overalt, stort motorservice med udskiftning af vandpumpe, varmeveksler, udstødningsknæ, og nyt gaskabel. Dieseltank renset. Derudover har den fået nyt ror, og fået udført reperation efter en grundstødning. alt dokumentation for udført arbejde haves.

Det er 3 kahytsversionen, med en stor mastercabin i stævnen, med stor dobbelseng, lille bænk, masser af skabs og aflægningsplads, og fuld ståhøjde. Igennem loftslugen og vinduerne i rufsiden, kommer der masser af lys ind. Derfra går man ind i den store salong, hvor man i bagbord side har et hyggeligt siddearrangement med kontrolpanel og godt med fralægningsplads. I styrbords side er der rigeligt plads til familien rundt om det store bord, som også kan sænkes ned, og omdannes til en stor seng. I pantryet er der et stort køleskab, ovn og gasblus. Dobbelt vask med varmt og koldt vand. Rigeligt med plads til proviant og service i de mange skuffer og skabe. Modsat pantryet er der et stort badeværelse med seperat brusekabine med fuld ståhøjde. Vandtilførslen til toilettet er tilsluttet ferskvandstanken. Ude agter er der 2 store agterkahytter med dobbeltkøje, masser af plads og lysindfald.

Cockpittet er stort, og man sidder nemt 8 personer derude. Og det kan dækkes af den store medfølgende kaleche. Man sidder rigtigt godt på sidekarmene, og man kan nemt nå det store rat. Besætningen har elspil til rådighed, og alle fald og kontrolliner er ført tilbage til cockpittet.

Der følger en 3 meters Aquarib gummibåd med en 6 hk Mercury påhængsmotor med.

Og sidst men ikke mindst, så kan man overtage havnepladsen i Gilleleje havn. Overtagelse ordnes mellem sælger og køber.

 

Helt unik Coronet 21 Playmate.

Her er en helt unik Coronet 21 Playmate, som aldrig har sejlet efter den er blevet bygget. Oprindeligt blev der kun bygget 120 eksemplarer mellem 1969 og 1973 af denne helt specielle Coronet. Denne her er lavet på et skrog fra 1969.  Der er lagt uendeligt mange timer og kærlighed i dette projekt, og det ses i stor grad. Denne båd skal opleves. Skroget er købt fra Tyskland i 2018, og sat i stand efter alle kunstens regler, med udskiftning af hækparti, og sprøjtelakeret.  Helt nyt håndlavet træværk overalt, og helt spritny FNM 180 hk motor med Mercruiser Bravo X drev. Motoren styres med Vetus elektrisk gas/gear, og der er selvfølgelig hydraulisk styring. Helt ny 220 rustfri tank er også lagt i. Alt el er 100% nyt, og lavet med stor sans for overskuelighed. Det eneste som er genbrugt er holdere til ræling og stativet til sædet. Der findes mange billeder fra selve renoveringsprojektet, men ingen af båden i vandet, da den ikke har sejlet siden den blev færdig.

Link til flere billeder her: Coronet Playmate 21. https://www.coronet.nu/?rID=103&doSearch=1&modellID=11

Inter 7200 Combi

Extra nedsat. Nu 249.000,-

Båden har hjemhavn i Frederikshavn og ejeren viser selv båden frem. Den er yderst velholdt, og virkelig hyggeligt indrettet. Sejler rigtigt godt, også når havet viser tænder. Kahytten er godt indrettet, med en hyggelig siddegruppe, som kan laves til soveplads, og der er også et godt lille toiletrum. Alt er i meget flot stand, og altid passet og plejet.
Byttes gerne med en nyere Viknes 770 eller nyere Viknes 830.

Båden er netop lige blevet forårsklargjort, og ligger i vandet klar til den nye ejer..

 

 

 

 

 

 

Jeanneau Merry Fisher 6 Marlin

Jeanneau Merry Fisher 6 Marlin er en fin, praktisk og hurtiggående multi motorbåd med nyere motor fra 2016.
Lukket styrehus med sideindgang
Særdeles velegnet til lystfiskeri, vandsport aktiviteter, klubbåd og hyggelig til den lille familiebåd.
Båden ligger i Hornbæk hvor den kan besigtiges efter aftale.

Luffe 37 DEN 66

Unik Luffe 37 klar til sommertur!
Luffe 37, DEN 66, Søsat af værftet den 1. maj 1985

Båden har kun sejlet som turbåd, og aldrig brugt til kapsejlads. Den er rigget til singlehand sejlads, alle fald etc. er ført til cockpit, der er selvslående fok og der er 300 kg. ekstra kølvægt.
Storsejl og fok er af nyere dato. Sprayhood og bompresenning er ligeledes udskiftet og talrige andre opdateringer.
Komplet værft apteret båd i maghoni med kantlister i oliebehandlet teak. Garnering i borde i oliebehandlede teaklister, der fremstår lyse

Båden har hjemhavn i Svanemøllen og kan besigtiges efter aftale.

Marex 280 Holiday

Marex 280 Holiday er en velindrettet båd med plads til de fleste børnefamilier, og den er tryg og sikker fordi det halvplanende skrog giver gode og pålidelige sejlegenskaber.
Bådens enorme popularitet over flere årtier viser klart, at det er en båd der falder i mange motorbådssejleres smag. Det næsten klinkbyggede skrog leder nemt tankerne hen på de gode gamle snekke-typer. Her bare i en ægte halv-planende version med bred moderne hæk, der kan bære både en rummelig agterkahyt, solseng og badeplatform. På toilettet er der brus med varmt og koldt vand og afløbspumpe

Her er hygge, sindighed og tryghed i det dybe cockpit i højsædet. Samtidig er båden meget rummelig. Bådens 29 fod er ekstremt godt udnyttet. I forkahytten kan sofa-arrangementet omdannes til 2-3 sovepladser, og i agterkahytten findes en stor dobbeltkøje, og en enkeltkøje. Der er også installeret et TV. I cockpittet er der en stor L-formet sofa hvor man sidder om et sammenklappeligt bord. Og over agterkahytten er der rigeligt plads til at dase og nyde solen. Har man været en tur i bølgen, er der god plads på badeplatformen, hvor der tillige er badestige, og brus med varmt og koldt vand. Og skal der laves mad, kan man fra det langsgående køkken med 2 gasblus, vask og køleskab følge med i hvad der rør sig på havnen. Der er selvfølgelig både fuld kaleche og vinterpressing  Båden kan besigtiges i Nivå efter aftale.

 

 

Marex 280 Holiday fra 2008, meget få motortimer.

Meget velholdt og rigtigt godt udstyret Marex 280 fra 2008 med meget få motortimer. Her er er båd med utrolig meget hygge, og god indretning med fine detaljer, og mange praktiske løsninger. Stor kaleche, som dækker hele agterdækket, monteret på targabøjlen. Stort, praktisk pantry med håndvast, dobbelt kogeblus, og køleskab. Cockpittet er stort og rummeligt, og styrepladsen kan vendes så man sidder omkting det sammenklappelige bord. Kahytten er rummelig, med U-sofa som kan laves om til 2 sovepladser, og der er seperat toiletrum med vask, hylder og skab. Ovenpå den rummelige agterkahyt med 2,5 køjepladser,  kan man ligge og nyde solen på den store solmadras. Der er kommet nye batterier i i 2021, ny ferskvandspumpe og ny varmtvandsbeholder i 2022, og nyt toilet i 2023.

 

Båden står på land og er under forårsklargøring. Billederne er fra sidste år.

Maxi 1000

Denne båd er solgt

Maxi 1000 blev introduceret i 90´erne, og blev med det samme en meget eftertragtet båd fra den berømte Pelle Pettersons hånd. Med gode sejlegenskaber blev den en hyppig deltager på kapsejladsbanen, og i havnen hyggede man sig godt i den rummelige og meget smagfuldt indrettet kahyt, eller i det store cockpit. Som cruisingbåd for den sejlglade familie, er den et oplagt valg, da kvalitet, sikkerhed og smarte løsninger går op i en højere enhed. Dette her eksemplar er godt udstyret med tilbageførte hal/trimliner, mange gode sejl, og nyserviceret motor med ny bælg. Båden står på land, og er under forårsklargøring. Den bliver poleret og bundbehandlet inden søsætning. Båden kan besigtiges i Nivå efter nærmere aftale.

Nauticat 33

Meget komplet udstyrsliste og meget vedligeholdt

Denne Nauticat 33 hører til de sjældnere, med den høje ketch rig og med forhøjet ”U” Salon i styrehuset, og rat i borde. Der er 230V stik
udtag overalt, ligesom de fleste skabe er udstyret med lys. Båden forsynet med nyere teakdæk, samt
tonede ruder i alu rammer.
Fra styrehuset er der 360 graders udsigt gennem tonede ruder i alu rammer, hvoraf et enkelt kan åbnes.
I styrehuset findes gode stuerum og skabe. Der er god fralægningsplads ved kortbordet. Styrepladsen
er forsynet med et godt ”Slingregreb”, så styring i hårdt vejr kan foregå problemfrit. Fra styrepladsen er
der god oversigt over skibets instrumenter og betjening. Styrehuset er forsynet med stor tagluge, der
kan åbnes. Lugen kan åbnes begrænset, så den i regn og hårdt vejr, er sikret mod vandindtrængning.
I pantry er der komfortabelt køkkenbord med varmt og koldt vand, samt saltvandshane. Pantryet er
veludstyret med stort køleskab med fryser, samt en 40 l. ”kumme” fryser i kistebænk. Gaskomfur med
ovn, samt mange reoler skabe og garderobe. Gassikring med elektrisk sikkerhedsventil. Desuden
findes en ”U” formet sidegruppe og to oplukkelige tagluger.
Fra Pantry er der adgang til forkahyt med 2 enkeltsovepladser, der kan omdannes til en stor soveplads.
I forkahytten findes reoler, samt stuerum i kistebænke. Der findes en stor oplukkelig tagluge.
Mellem Pantry og Forkahyt findes Toilet (el) og bad. Der er meget skabsplads, og toilettet kan omstilles
mellem havet og Holdningstank. Der er håndvask, samt bruser med gulvafløb. Alle forsynet med koldt
og varmt vand. I mellemgangen er der garderobe med stort skab og reol/hylde
Rummene er forsynet med aftræk gennem Doradeventiler i dæk.
Fra styrehuset er der nedgang til lækker agtersalon med bad og toilet.
Salonen er udstyret med dobbelt køje, samt lille siddeplads. Der findes garderobeskab, samt anden
gode skabsplads. Under sengen og siddeplads, er der god stueplads. Desuden findes safty box i
salonen. Salonen er udstyret med en oplukkelig tagluge samt 3 oplukkelige sidevinduer.
Fra agterkahyt er der adgang til toilet (el) og bad. Der er god skabsplads. Der er håndvask, samt bruser
med gulvafløb. Alle forsynet med koldt og varmt vand. Rummet er forsynet med oplukkeligt
sidevindue.
Stort og rummeligt agterdæk, med styreplads og instrumentering. Agterdækket er forsynet med 2
originale bænke for god siddekomfort, og fungerer samtidigt som kistebænke for opbevaring. Pladsen
er udstyret med fralægningshylder. Der er bruser med varmt og koldt vand, og desuden udtag fra saltvandsspulepumpe.

Båden er ved at blive gjort klar til søsætning i Frederiksværk, og kommer i vandet d. 14. april, og masterne kommer på en uges tid efter.

Forbedringer og opdateringer inden for de sidste ca. 10 år.:
– Toiletter udskiftet til el-betjente toiletter.
– Holdningstank udskiftet til (lugtfri) plasttank med tømmepumpe.
– Komplet nyt teak dæk, og lønningslister.
– Alle ruder udskiftet fra gummi rammer, til tonede ruder i hærdet glas i alu rammer.
– Ekstra dæksluge i agter salon. (Nødudgang)
– Ekstra dæksluge i pantry.
– Philippi EM Boks 12 V komplet el-system.
– Køleboks udskiftet med nyt kompressor system.
– Etableret 40 l. ”kummefryser” i kistebænk.
– Ny pumpe m.v. trykvandssystem.
– Varmtvandsbeholder, opvarmet af motor og el.
– 230 V system i båd, samt kraftige forbrugsbatterier.
– Ny instrumentering generelt
– Oliefyr. (Vevor)
– Saftyboks.
– Bruser på agterdæk.
– Elektrisk sikkerhed på Gasforsyning.
– Nyt rulleforsejl.
– Lazy Jack på mesan og Storsejl.
– LED Lanterner.
– Dækslys
– Instrumentering på agterdæk

Nauticat 33 Ketch

Velholdt Nauticat 33 Ketch er en sødygtig motorsejler med meget hyggelig salon og indvendig styreplads, stor tagluge, pantry område med dinette,
dobbelt vask med stort vandamatur og sæbedispencer, smukke glasskabe, masser af stuveplads og ikke mindst den stilfulde agterkahyt med håndvaskemøbel, skabe,
TV på væggen og oplukkelige vinduer, samt eget toiletrum. Det andet toilet er i fin størrelse med vask og plads til opbevaring, små fliser på dørk.
Der er 6 sovepladser ombord. Indgang i begge sider, styreplads ude og inde.
Båden fremstår i velholdt stand.
Bygget i 1986 og søsat i 1987
Båden ligger i Rødvig, virkelig et besøg værd og kan besigtiges efter aftale.

Nimbus 280 Coupe

Vi sælger denne fantastiske, velholdte Nimbus 280 fra 2002, med fast skrueaksel og en meget velholdt Volvo Penta TADM 31, 150 hk motor. Båden er hyggeligt indrettet, med et meget hyggeligt agterdæk, med teak, og med nyere kaleche. Alt er velplejet og i rigtig god stand.

Inde i salonen er der et velindrette pantry i bagbord side, med vask, køl og ovn. Foran pantryet er en velindrettet føreplads, men godt udsyn over hele båden. I styrbord side er der et fint bordarrangement, hvor man sagtens kan sidde 4 mennersker til bords. Bænken længst fremme, kan vendes, så man sidder i sejlretningen under sejlads.

Ovenover er der 2 stor oplukkelige luger, som lyset vælter ind ad, og giver en meget åben og luftig fornemmelse i salonen.

Fremme i båden er der i bagbord side en stikkøje inde under førepladsen, og i styrbord side er der et stort toilet. Og aller forrest i stævnen, er der en aflukkelig kahyt med en stor dobbeltkøje med masser af lysindfald, og hygge.

En båd som skal ses, og som kan besigtiges i Fiskerihavnen lige overfor Svanemøllehavnen i København.

Nimbus 29 Coupe

Så har vi fået en fin og velholdt Nimbus 29 Coupe, fra 1989 søsat 1991, til salg i Helsingør. Fra det fine cockpit, kan man enten gå ud på den indbyggede badeplatform, med badestige, eller ad den brede skydedør ind i den hyggeligt indrettet, med salon med fint udkig hele vejen rundt i havnen. I salonen er der i styrbord side et godt pantry, med oven, 2 blus og en god dyb vask. Der er også godt med skuffer og aflægningsplads. Under førerstolen er det yderligere skuffer og en god køleboks. Under dørken er det et kæmpe stuverum. I bagbord side er der et fint dinettearrangement, hvor den bagudvendte sofa kan vendes så man sidder i sejlretning når man sejler. Under dinettet er der et stor dobbeltkøjerum med god skabsplads og fuld ståhøjde. Der er også et fint rummeligt toilet med brus i styrbord side, og ude i stævnen er der en stor køje, med god plads, skrogsidevinduer og ovenlys.

Denne Nimbus er i de sidste år blevet meget opdateret, med rigtig mange nye dele og generel vedligehold, og fremstår i rigtig fin stand for dens alder. Nypoleret skrog og nymalet bund og drev.

2024 Anoder skiftet i motor og drev.
2024 Zink anoder skiftet.
2024 Bundmalet ( Jotun )
2024 Ny aftap og pakning skiftet i intercooler ( renset og fundet ok )
2023 Ny kaleche og stativ i rustfri stål. Gammel stativ og kaleche kan gå med hvis det ønskes . Er hel men mindre og falmet.
2023 Hjelm og gaffel – alle bøsninger i styretøj i drev – styrearm – giver og tandstang ( nylon) for trim af drev indikator skiftet.
2023 Monteret central smøring af drev, så der kan smøres når båden er i vandet for at forlænge levetid på pakdåser og bøsninger.
2023 Skiftet Kardan og udstødnings bælge .
2023 Eftermonteret Mente Marine autotrim.
2022 Skiftet viskermotorer.
2022 Skiftet alle 4 højttaler i kahyt og kabine .
2022 Monteret ventilations dyser i kahyt.
2022 Ny Garmin 722 xs monteret . Garmin 721 xs som reserve. Der medfølger Garmin søkort , alder og størrelse ukendt.
2022 El påhængsmotor monteret på badeplatform. Kan anvendes som agter truster og som nødhjælp ved evnt. motorstop..
2022 Joystick monteret ved styrepult så den kan anvendes som agter truster ( fungerer fin , Hæves så vandmodstand undgås og sænkes efter behov) PT afmonteret, men fuld funktionsdygtig.
2022 Monteret bredere skridsikker alu ringdæk i styrbords side . Kan nemt fjernes , da der ikke er lavet ekstra huller.

 

Nimbus 305 Coupe

Vi har netop nedsat denne fantastiske båd med 150.000,-

Meget flot og veludrustet eksemplar Nimbus 305 Coupe med smuk mahogni i salon.
Sejlet meget lidt, kun 152 timer og fremstår som næsten ny båd. Har stået i hal om vinteren fra ny, og står i hal i Gilleleje nu.

Inden længe følger billeder af bund og skrue.

søsat april/maj 2023.

Nord West 420 Flybridge

” Ny pris ”

Nord West 420 Flybridge med 3 dobbelt kabiner, 2 toiletter / baderum, integreret trappe til flybridge med u-sofa og 3 justerbare stole, bord, grill, køleskab.
Luksus overalt på båden.
Båden har hjemhavn i nordsjælland, hvor den kan besigtiges efter aftale.

Det ene drev er nyt det andet er hovedrenoveret.

 

Nordic Ocean Craft 33

Virkelig rummelig og velsejlende Nordic Ocean 33, med nyt drev og hovedrenoveret motor. Kahytten er præget af det virkeligt fine træarbejde og de mange gode aflægnings og opbevaringsmuligheder . Denne båd har plads til familien, som vil have lidt extra plads. Kahytten har plads til en dobbelt opredning eller en fin siddegruppe med plads til 6 pers. En stor aflukket midtskibs kahyt med stor dobbeltseng, og skabsplads. Toilettet er elektrisk, og der er mulighed for at tage et brusebad. I cockpittet er der rigeligt plads til at nyde solen i en af siddegrupperne, eller tilberede et måltid i det ganske veludstyrede udendørs køkken. Hele cockpittet kan dækkes af en god funktionel 2-delt kaleche, så båden også kan nydes når vejret ikke er til solbadning. Der er varmeudtag fra Webastofyret i cockpittet også. Båden fik helt nyt drev i 2023, og fik hovedrenoveret motoren hos Brdr. Pedersen i Gilleleje i sommeren 2023, og har sejlet 5 timer siden da.

Båden ligger i vandet i Råå, lige syd for Helsingborg, og kan besigtiges efter aftale.

 

Nordisk Familiebåd

En yderst velholdt Nordisk Familiebåd, designet af Elvstrøm/Kjærulf, med rigtig gode sejl, nyere elektronik, og en meget velholdt nyere motor, er nu kommet til salg. Båden er rigtig sund, overskuelig, og sejler virkeligt godt. Der er gode arbejsdforhold på det slanke dæk, og man sidder godt og beskyttet i det dybe cockpit. Som forøvrigt kan dækkes af en fin kaleche med fuld ståhøjde. Elvstrømsejlene er fra 2017 og er passet godt på. Nede i den værftapterede kahyt, er der et lille, men godt pantry med gasblus og trykvand. Hynderne i kahytten er af ret ny dato og lavet i alcantara. Bordet kan svinges rundt, og tages helt væk så passagen ud til forkahytten er nem. Alle søventilerne er udskiftet til Truedesign, og toilettet er udskiftet til et kemisk toilet.  Og så har lige præcist denne båd været over Atlanten.

 

Omega 36

Denne båd er solgt.
Meget velholdt op opdateret med rigtigt mange ting.
Vi har lige fået denne virkelig fine Omega 36 til salg. Den er høj rigget med stort krydsstel på den enkle rig.
På grund af sit store sejlareal sejler Omegaen overraskende hurtigt i selv ganske let vind, og den sejler rigtigt godt med den selvslående fok.
I helt let vind kan man med fordel sætte bådens store genua som får båden til at gå rigtigt stærkt.
Båden så velafbalanceret, at den aldrig bliver tung på roret.
Om læ er Omega 36 meget traditionel og praktisk med gode detaljer, der gør båden velfungerende både i havn og til søs.
Der er 6-8 køjepladser i tre sovekabiner, og der er mange fine og gode løsninger.
Båden her er lige blevet forårsklargjort med bundmaling og polering, og er helt klar til nye eventyr.
Ejeren som har haft den siden 2010 har  opdateret den på rigtig mange punkter.
2011:
· Webasto oliefyr
· Elektrisk ankerspil (Fjenbejening kom i 2020)
2012
· Motor Yanmar 3 cyl 29 HK
· Udskiftet alle søventiler
2013
· Ny mast fra John Mast, stag, vanter og fald
· Udskiftet slanger til toilet
· El tavler udskiftet
2014
· Nye hynder
· Springmadrasser i forkahyt
· Foldepropel (2-bladet Max Prop)
2015
· Stævnplatform
2016
· Ny sprayhood og cockpit telt med nye bøjler i stål. Alt fra Kapell och Annat
· Renovering af dæk fra teak til skridsikkert hvidt dæk
· Storsejl fra Qantum
· Lazyjack
2017
· Ombygning gas installation til 3 kg
· Nye batterier
2018
· Nyt komfur
· Ny køleaggregat til køleboks
2020
· Garmin kortplotter inclusiv AIS
· Vindinstrument
· Nyt ekkolod
· Ny selvvende fok fra Boysen-Møller (taget i brug i 2021)
· Opfrisket dæk med ekstra lag maling
2021
· Ny varmtvandsbeholder
· Ny trykpumpe
· Nyt toilet
· Ny ekkolod (igen)
· Opdateret søkort
2023
· Ny sprayhood (igen fra Kapell och Annat)

Parant 25 nr. 14

Fin og klassisk sejlbåd Parant 25 med byggenr. 14 med 5 køjepladser, dinette arrangement.
Båden har fået den helt store bundbehandling, skrabet, primet og bundmalet.
Båden kan besigtiges på land i Helsingør Nordhavn efter aftale.

Princes 32, afhentningstilbud

Vi har fået en ældre Princes 32 ind som et afhentningstilbud. Alder og motortimer er ukendt.

Det er et renoveringsprojekt, som kræver lidt arbejde, men så er der også grundlag for en hyggelig båd, som er fint indrettet til bolig for en studerende som vil bo lidt anderledes, eller et lille “kolonihavehus”

Båden er hyggeligt indrettet med langsgående pantry, hyggelig spisekrog, 4 sovepladser og et toilet med brus. Hynderne er med næsten nyt betræk, og der er rigtigt meget skabsplads. Oppe i styrehuset, er der god plads til at lave et hyggeligt siddearrangement, hvorfra man kan kigge rundt i hele havnen. Og ude bagved kan der laves en hyggelig lille terrasse.

Motoren har jeg ikke kunnet få gang i, men jeg er sikker på en motorkyndig kan få liv i den. Sidste år kørte den. Strømmen virker, og der er ikke umiddelbart utætheder i skrog eller overbygning. Båden har ligget i vandet vinteren over, og ligger stadig i vandet i Helsingør, så de er nogen begroet i bunden. Kender ikke umiddelbart motorstørrelsen og effekten.

En god oprydning, rengøring, og lidt malearbejde, så er man kommet langt.

 

Seaboat 25 Danskbygget hav”jeep”

Seaboat 25 er en spændende kvalitetsbåd bygget på Humlebæk Bådværft, af de bedste bådbyggere, med kvalitet, smarte løsninger, og sans for det gode håndværk.

Båden er søsat i 2021, og leveret til nuværende kunde i 2023 med ny motor. Seaboat er bygget med en utrolig stærk konstruktion. Den langsgående afstivning og bundrammen støbes fast i skroget og stabiliserer unikt. Dette giver lethed og en enorm styrke til båden. Det store agterdæk one-of-a-kind løsningen med store aftagelige agterlåger giver mulighed for bred adgang til agterspejlet. Her kan badning, dykning, landing af rekordfisk og vandsport foregå let og uhindret. Båden er 2.45 meter bred, og vejer ca 2 tons med motor, så den er nem at traile, så man kan få den med hvorhen man vil. Denne båd er absolut fuld udstyret, og har meget få timer på motoren. Med denne båd er mulighederne uendelige. Måske er ønsket plads til 20 fiskestænger. Et agterdæk med masser af siddeplads så det kan benyttes året rundt. Eller måske er rammerne for en fest på havet med vennerne, tunsafari eller fisketuren på et oprørt Øresund, hvor man kan komme i varme og læ i den komplette kahyt. Weekendturen er også mulig med det lille køkken med trykvand, køl, blus og plads til fornødenheder. I forkahytten kan man redde op til en dobbeltseng, og der er tilmed et aflukket toiletrum.

Der er fortsat 1 års garanti på alt, og 9 års garanti på skrog.

Her får man e 2 år gammelbåd, som har en nyværdi på 1.1 millioner, til små 600.000kr. En besparelse på 500.000,-

Båden ligger i vandet i Helsingør, og kan fremvises efter aftale.

 

Skilsø 35 Sunbridge – Ny

Kan du ikke beslutte dig for, om du vil have et landsted eller en helårsbåd?
Lad os hjælpe dig.
Den nyeste Skilsø 35 Sunbridge er en lys, luftig og grænseløs familiebåd, skal du være af den første i Danmark !
I Skilsø 35 Fly finder du samme store salon og de flotte kahytter som i panorama.
Tag en tur ud i det gode vejr og lad flybridgen tale for sig selv.
To kahytter med 5 faste køjer og masser af naturligt lys.
Moderne og tidløst design, i kombination med et stilrent og funktionelt interiør.
Sidedør og sikkert nedsænket sidedæk på SB-side, understreger et konsekvent fokus på brugervenlighed.
Norsk kvalitet når det er bedst, bygget til vores nordiske klima.

benyt den gunstige kurs i NOK: 

Link til flotte billeder af den nye model fra Værftet.

Brochure på Skilsø 35 Panorama og Flybridge
Forhandler i Danmark

 

Skilsø 39 Panorama NY

Skilsø 39 Panorama kan du nyde livet og kvaliteten ombord enten det er solskins- eller regnvejrsdag.
Førerposition på styrbordside er blevet dobbelt, med skydedør ud til sidedæk.
Stor salon i BB side, med vipperyg, som giver 2 pers. mulighed at sidde i fartretning.
Dermed bliver agterdækket et med salon og pantry på en suveren måde.
Når alle panorama soltagene åbnes, sidder du i praktisk talt under åben himmel i hele båden.

Brochure på Skilsø Panorama og Flybridge

Flot præsentation på søen.

Benyt den gunstige NOK kurs:

Skilsø 39 Sunbridge – NY

Skilsø 39 Sunbridge leveres med to motorer, og har et fartspotensiale på over 35 knop.
Tre store luftige kabiner og den sociale salon er med på at gøre dette til en fantastisk familiebåd.
Eget separat baderum er også blevet godt modtaget.
Udvendig indbyder agterdækket til lange aftener i den store integreret salon.
Sunbridge er socialt- og praktisk, som er indrettet med rigelig med pladser i fart retningen, stor salon og solseng over agterdækket. Styreplads oppe og nede.
Velkommen ombord på Flagskibet Skilsø 39 SB.

Benyt dig af den gunstige NOK kurs

Brochure på Skilsø 39 Panorama og Flybridge

Tekniske data:

 • Mannskap, CE/Designkategori B 8 pers
 • Mannskap, CE/Designkategori C 12 pers
 • Sengeplasser 2 + 2 + 2 pers
 • Lengde 11,9 m
 • Bredde 3,8 m
 • Totalhøyde, eks. mast & drev/propellere 4,20 m
 • Totalhøyde, inkl. mast & drev/propellere 5,70 m
 • Vekt, std. utrustet, Lettskip 7850 kg
 • Dyptgående, maks lastet (2xDrev) 1,1 m
 • Dyptgående, maks lastet (2xAksling) 1,1 m
 • Broklaring u/mast, std. utrustet, Lettskip 3,60 m
 • Broklaring m/mast, std. utrustet, Lettskip 4,80 m
 • Tankkapasitet diesel 450+450 liter
 • Tankkapasitet kaldtvann 400 liter
 • Tankkapasitet varmtvann 50 liter
 • Tankkapasitet septikk 140 liter
 • Skrogtype Planende
 • Motorinnstallasjon Dobbel m/V-gear eller Drev
 • Verdier kan variere avhengig av utrustning og tilpasninger.