Boesch Typ. 510 Cruising Saint Tropez

Nedsat Pris !

Total Liebhaveri – Schweiz-bygget motorbåd til salg..
Maghonibåd bygget at Boesch i 1972, nr. 2085. Boesch er sammen med Riva og Chris-Craft verdenskendt for at bygge høj kvalitets motorbåde i maghoni.
Denne båd er en type 510 en model bygget fra 1965-1979 special designet til vandski, v-formet ror og anden vandsport.
Båden er i 2015 hoved-renoveret på Sletten Bådeværft, specifikation medfølger. En helt fantastisk båd hvis man ønsker, at sejle i noget som ingen andre har.
Bådtrailer medfølger
Båden står p.t. i hal i Farum og er netop forårsklargjort.

https://boesch.swiss/en/history

 

Campion 245 Victoria

NY PRIS !
Rummelig og velsejlende familie motorbåd i god kvalitet med god plads om læ og stort cockpit med fuld kaleche. Dobbelt køje ( 4 sovepladser ialt )separat toiletrum.
Pantry sektion og sofa med bord.
Motor fra 2011, har ikke sejlet meget.

Båden besigtiges i Helsingør efter aftale.

Coronet 26 Family

Virkelig velholdt Coronet 26 Family med ombytningsmotor fra 2020, kun 20 motortimer. Der oser af hygge på det meget indbydende agterdæk, og skulle vejret blive lidt fugtigt, kan man trække ind i den indbydende salon, men køkken i bagbord side, og en meget hygelig forkahyt med 2 gode sovepladser.

Denne super hyggelige cruiser,  ligger i Helsingør Nordhavn og kan besigtiges efter aftale.

Coronet De Luxe 24 Cabin

Vi har netop lige denne fine Coronet De Luxe 24 Cabin med bovpropel og særdeles meget lækkert udstyr, ned i pris.

Hyggeligt indrettet, og med masser af atmosfære og original Coronet-stil
Se den omfangsrige udstyrslist og de forbedringer som er lavet på båden.
Båden står på land og kan besigtiges efter aftale..

Tiger Marine Proline 740 Rib

Er man til en næsten ny superlækker RIB med fantastiske sejlegenskaber og en stort set ny Honda 225hk motor, kun sejlet 40 timer, så er her båden for dig.

Med plads til op mod 16 pers, så kan alle vennerne komme med på vandet. Om det så er for at sejle på eventyr, fiske, stå på vandski, tunsafari, så kan den det.

God styreposition hvor man enten kan sidde eller stå op, med rigtig god støtte fra de velpolstrede sæder.

Fortrekanten kan omdannes til en solplads, ligesom siddegruppen bag føreren kan laves til en solplads.

Massere af stuverum til ens grej, og en stor dejlig agter platform rundt om motoren.

Uttern D77 Luksus i Daycruiser klassen

Vi har fået denne absolut fuldt udstyret luksus Uttern D77 Daycruiser til salg. Klar til mange timer på vandet i overdådig komfort. 4 personer kan fint overnatte under dæk, og op til 9 personer kan slænge sig i solen i cockpittet, eller under den heldækkende kaleche, som har fuld ståhøjde i hele cockpittet. Der er mere end rigeligt med muskler til at trække vandlegetøj, eller komme hurtigt og sikkert til ens favorit-destination. Pladsen i denne lækre daycruiser er så godt udnyttet, at man føler sig hensat til en størrer båd. Pladsen er overdådig for en 8 meter båd, og sejlegenskaberne er meget trygge og sportslige. Selv i hårdt vejr med store bølger. Med elektrisk gear/gas, servostyring indbygget i den kraftige Mercury med 300 hk, og en kraftig bovpropel, så er havnemanøvre en leg fra den godt udstyrede styreposition, men et godt overblik til alle bådens hjørner.

Denne båd er udstyret med den store premiumpakke, som indeholder alt i komfort og luksus. Ydermere har den forlænget badeplatform, elektrisk ankerspil, teakbord i cockpittet og landstrøm.

Båden kan snart ses og prøves i vandet i Helsingør.